Det där med håret. Det är en svår grej.. Själv älskar jag att testa nya grejer hos frissan varje gång jag är där. Jag älskar känslan när man går ut från salongen och man känner sig som en ny människa! Jag har haft dem flesta frisyrerna genom åren. Men hur vet man vilken frisyr som passar en? Jag har ganska runt lite fyrkantigt ansikte och genom den HÄR sidan fick jag reda på att "The long bob" passar mig. 
 
That thing with your hair. It is hard..
I love to try new haircuts everytime I visit my hairdresser. And I love the feeling you get after leaving the salon, you feel like a brand new person! I have had many hairstyles over the years. But how do you know what haircut fits you the best? My face are quite round yet squared shaped, and now I know, through THIS page that "The long bob" suits me! 
Jag hade denna frisyren för bara 1 år sedan och jag trivdes bra i den. Nu är mitt hår långt igen. Men efter att ha sett Jessica Alba på bilderna åvan så vill jag klippa det igen!
 
I had this haircut a year ago and I really liked it. Now my hair have grown long again. But when I saw this pictures of Jessica Alba I want to cut it short again!
bob, brunette, hair, hår, inspiration, jessicaalba,

För att sticka ut bland alla presenter på kalas eller tillställningar så är det trevligt om man gör något personligt med presenten.
Den uppskattas ännu mer, då man ser att du lagt ner både tid och tanke bakom det hela. Att skriva mottagarens namn på paketet med någon fin penna eller klistermärken är en bra och enkel grej! Dessa skumgummi bokstäver som jag använde finns att köpa billigt på Tiger. 
 
Hoppas du blev inspirerad!
barn, birthday, family, födelsedag, paket, pink, present, rosa,
 

Idag unnade jag mig själv en Mocha latte på EspressoHouse! Oj så god den var! Jag hade sällskap av några vänner och vi hade riktigt trevligt! Vi blev extra glada när vi kom på att det är fredag i mon! 6 timmar kvar!
 
Klicka HÄR och gör mitt recept på Is latte!
coffee, espressohouse, inspiration, latte,