I wanted to use my new muffin forms I got a while ago. So I decided to bake blueberry muffins. I did my own little twist and made some vanilla cream that I filled the muffins with. And because it's Easter I made it into a Easter cupcake. They where DELICIOUS!


Recept
125 g smör
2 dl socker
2 ägg
4½ dl finax glutenfria mjölmix
2 dl socker
2 ägg
4½ dl finax glutenfria mjölmix
2 tsk bakpulver
½ tsk vaniljpulver
1½ dl kesella
½ tsk vaniljpulver
1½ dl kesella
2 dl frysta blåbär
½ msk potatismjöl
½ msk potatismjöl
+ blåbärs kvarg att lägga uppe på
- Vispa samman smör och socker
- Tillsätt sedan 1 ägg i taget
- Blanda de torra ingredienserna och siktaner i smeten
- Vispa samman smör och socker
- Tillsätt sedan 1 ägg i taget
- Blanda de torra ingredienserna och siktaner i smeten
- Blanda i kvargen
- Fördela smeten i muffinsformar och ställ på en plåt
- Fördela smeten i muffinsformar och ställ på en plåt
- Se till att blanda blåbären med potatismjöl så dem inte vätskar sig innan du trycka ner dem i muffinsarna
- In i ugnen ca 15-20min i 200 grader
- In i ugnen ca 15-20min i 200 grader
Comment here